FC Loppi isännöi syyskauden avausta

5.8.2019

Vuonna 2010 syntyneiden Piirisarjan syyskausi käynnistyi perjantaina 2.8. Lopella järjestetyllä turnauksella. Loppilaisten kanssa samassa syyslohkossa pelaavat jo keväältä tutut Pato ja JanPa sekä uudet tuttavuudet FC Kangasala ja Lammin Veto.

Turnauksen avausottelussa hyvällä yhteispelillä palloa pyörittänyt FC Loppi kaatoi JanPan maalein 4-1. Toinenkin ottelu Patoa vastaan oli isäntien hallinnassa, mutta maalinteko oli tuskaisen vaikeaa. Loppilaiset onnistuivat tekemään ottelun ainoan maalin vasta aivan pelin viimeisillä sekunneilla.

Kolmannessa ottelussa vihreäpaitaiset esittivät taas rentoa yhteispeliä, minkä tuloksena FC Kangasala kaatui lukemin 5-1. Illan päätösottelu LaVea vastaan puolestaan kääntyi jälleen tuskan puolelle, kun pallo ei millään tahtonut löytää tietään maaliin. Tolpat ja ylärima kolisivat vastustajan päädyssä lukuisia kertoja, mutta vain kertaalleen pallo saatiin maaliviivan yli. Kun lammilaisvieraat onnistuivat maalinteossa kahdesti, lähtivät sarjapisteet vieraiden matkaan maalein 1-2.

Piirisarja jatkuu Lammilla 15.8.