Päättäjäiset ke 1.12.2021 saatiin vietettyä ulkoilmassa

4.12.2021

Sopivassa kelissä, pienessä pakkasessa, pidettiin kesäkauden 2021 päättäjäiset. Oikein mukavasti oli väkeä, pelaajia ja taustajoukkoja. Puheenjohtaja Ari piti puheen, jossa kävi läpi mm. harjoitusolosuhteita. Launosten tekonurmi on osoittanut voimansa ja pelaajamäärä on kasvanut huomattavasti.  Talvella saadaan myös kentän koon puolesta hyviä harjoituksia Riihimäen Valio-areenalla. Tuleva liikuntahalli tulee parantamaan kaikkien liikuntaihmisten mahdollisuuksia harrastaa eri lajeja. Nyt seurassa on 3 nuorten joukkuetta, joissa yhteensä reilu 70 pelaajaa. Tulevan talvikauden aikana hahmottuu joukkueiden ja valmentajien kanssa, missä sarjoissa ensi kesänä pelataan.  Lämmin kiitos kaikille mukana olleille kesän aikana: pelaajat ja  huoltajat! Ja erityisesti valmentajat tekevät hienoa työtä pelaajien eteen!! 

Sinisten joukkueen palkitut:  Samu Koljonen, Santtu Koljonen, Sara Knuutila, Nuutti Leppänen, Toivo Lehtonen ja Jaajo Lilja.

Kuva vielä haussa..

Keltaisen joukkueen palkitut:  Jaajo Ahlqvist, Elias Heinonen, Viena Kamula,  Alpo Kristo, Ilkka Malm ja Jasper Säkkinen. 

Mustan joukkueen palkitut:  Nella Iivonen, Iida Ketonen, Topi Noroaho, Peetu Pakkanen, Joel  Tirri ja Sampo Vihavainen
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kaikki palkitut!!